Loader

Over ons

HJ&A Bouw

 

HJ&A bouw wordt gevormd door Henk-Jan Ligthart en Arthur Mol. Dat de beide timmermannen na meer dan 20 jaar vriendschap een goed ingespeeld team zijn, mag geen verrassing zijn. Samen hebben ze bovendien zo’n 45 jaar ervaring in de bouw. Met hun gecombineerde vakmanschap en ervaring brengen ze elke klus tot een goed einde.

Henk-Jan Ligthart

Henk-Jan is timmerman in hart en nieren. Voor de start van HJ&A Bouw was hij ruim 10 jaar timmerman bij een groot regionaal aannemersbedrijf. Hij heeft tevens ervaring als werkvoorbereider en uitvoerder.

 

Advies & scherp inkopen

“Bij ons is de klant ook écht koning. We denken altijd met de klant mee en geven waar mogelijk advies. Ook zien we erop toe dat we scherp inkopen, zodat de klant een eerlijke prijs betaalt. Daarnaast staan we voor een goed eindresultaat waar de klant blij mee is. En wij dús ook.”

Arthur Mol

Ook Arthur is van huis uit timmerman. Hij heeft in ca. 20 jaar veel ervaring opgedaan bij een breed scala aan aannemersbedrijven en werkte de laatste jaren als ZZP’er in de bouw. Net als Henk-Jan is Arthur veelzijdig en heeft hij een passie voor het échte timmerwerk.

 

Een logisch vervolg

“Henk-Jan en ik hebben de afgelopen jaren veel klussen samen gedaan en altijd met een mooi resultaat. Daarnaast zijn we al jaren vrienden en dus leek het logisch om samen te gaan. We verwachten de komende jaren veel mooie opdrachten met succes af te ronden.”

Heeft u vragen?

Neem direct contact met ons op.