Loader

Diensten

Nieuwbouwprojecten
in Noord-Holland en West-Friesland

Van fundering tot de nokvorst: HJ&A Bouw kan uw nieuwbouwproject geheel verzorgen als hoofdaannemer. Ook kunnen wij, indien gewenst, een specifiek deel van het werk uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanbouw, waarmee u uw nieuwe woning uitbreidt en uw wooncomfort optimaliseert.

 

HJ&A Bouw beschikt over een gezonde combinatie van vakmanschap en ervaring met nieuwbouw van woningen, bedrijfspanden en publieke gebouwen in alle soorten en maten. Daarom maken hoofdaannemers bij nieuwbouwprojecten vaak en graag gebruik van de deskundigheid van HJ&A Bouw.

 

Overweegt u om uw eigen woning te laten bouwen? Neem dan contact met ons op. We laten u graag profiteren van onze ervaring en staan u bij met raad en daad.

Offerte aanvragen

Verbouw van panden
in Noord-Holland en West-Friesland

HJ&A Bouw heeft veel ervaring met verbouwingswerkzaamheden. Van verbouwingen bij particulieren tot bedrijfspanden en overheden: HJ&A Bouw heeft de ervaring en het vakmanschap in huis om uw verbouwingswensen te realiseren.

 

Of het nu gaat om een muurtje dat verplaatst moet worden of een totale verbouwing van het inpandige deel: wij denken graag met u mee. Het is al vaak voorgekomen dat wij op basis van onze vakkennis de klant hebben kunnen adviseren, wat het eindresultaat ten goede kwam of de kosten lager deed uitvallen.

 

Wij kunnen verbouwingstrajecten geheel voor u verzorgen, van prijsopgave tot de uiteindelijke oplevering. Ook kunnen wij als specialisten worden ingeschakeld door de hoofdaannemer. In beide gevallen geldt dat wij kunnen opereren op turnkey basis, oftewel: u laat ons binnen (of geeft ons tijdelijk een sleutel) en wij regelen alles. Wij verzorgen uw verbouwing, terwijl u zich met andere zaken bezig houdt.

Offerte aanvragen

Renovatie van panden
in Noord-Holland en West-Friesland

Aan alles komt een eind. Ook aan de levensduur van uw (rieten) dak, ramen, deuren, kozijnen, balken, metselwerk, en ga zo maar door. HJ&A brengt uw woning of pand weer in goede staat.

 

Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van renovatiewerk. Of het nu om een historisch pand gaat dat in ere hersteld moet worden, of een regulier pand van een bedrijf of particulier: wij hebben de kennis en kunde in huis om de klus te klaren. We kijken hierbij met een scherp oog naar uw wensen op het gebied van uitstraling, materiaalgebruik en kosten. Indien nodig adviseren we u hierbij.

 

Heeft u renovatieplannen? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag.

Offerte aanvragen

Onderhoud aan woningen en panden
in Noord-Holland en West-Friesland

HJ&A helpt u graag met het onderhoud van uw woning. Of het nu gaat om gepland onderhoud of incidenteel onderhoud als gevolg van bijvoorbeeld inbraak, lekkage of stormschade: wij staan voor u klaar.

 

Omdat wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring in de bouw, is geen klus te groot voor ons. We kunnen als hoofdaannemer uw complete onderhoud verzorgen. We werken met vaste, betrouwbare partners samen, terwijl u uitsluitend contact heeft met ons. Daarnaast is een klus ook niet snel te klein; we staan u ook graag bij als het om klein onderhoud gaat.

 

Moet uw woning onderhouden worden? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen